Adres

Fittergy Vegan flex

Vegan Flex is een 10-daags detox-programma waarin dierlijke voeding in de eerste vier dagen afgebouwd worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen.

01 Lifestyle concept

Wat is
Vegan Flex?

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse detox onder begeleiding van een Coach. Het programma is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dierlijke voeding wordt in de eerste vier dagen afgebouwd en worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen. Deze grote hoeveelheid plantaardige voeding, in combinatie met de juiste voedingssupplementen, zorgen voor een grotere ontgifting van het lichaam door de lever.

Veel plantaardige voeding en regelmatig vegan eten in combinatie met lichaamsbeweging levert een sterk weerstand ondersteunend effect op.

Proeven of je klaar bent voor Vegan Flex? Download dan de Vegan Flex by Fittergy Booklet op Veganflex.nl of selecteer hier een Fittergy Coach voor meer informatie.

 • Tot 4 kg gewichtsverlies
 • Begeleiding door Coach
 • Energieker en fitter gevoel
 • Mooiere huid
 • More energy
  Meer energie door ontgifting

  Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het lichaam efficiënter ontgift door veel plantaardig te eten, wat zorgt voor meer energie.

  Weigth loss
  In 10 dagen zichtbaar gewichtsverlies

  In vier dagen bouw je de inname van dierlijke eiwitten af, daarna eet je vier dagen volledig plantaardig (vegan) en dan bouw je in twee dagen je dierlijke eiwitten weer op. Ontgifting en gewichtsverlies als resultaat.

  Energytic feeling
  Snelle gezondheidswinst

  Flexibel vegan eten, regelmatig bewegen en het gebruik van speciaal ontwikkelde supplementen die de ontgifting van je lichaam extra ondersteunen zorgen voor meer energie, een mooiere huid en weerbaarheid tegen welvaartsziektes.

  03 Hoe start ik met Vegan Flex?

  1
  Kies je Fittergy Coach

  Selecteer hier jouw Fittergy Coach en stuur hem of haar een bericht. Binnen drie werkdagen ontvang je een bevestiging van de Coach. Jouw Fittergy Coach neemt contact met je op voor meer informatie en een afspraak voor een intakegesprek.

  2
  Doe je Vegan Flex

  Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse ontgiftingskuur. In vier dagen bouw je je dierlijke eiwitten af, daarna eet je vier dagen volledig plantaardig (vegan) en dan bouw je in twee dagen je dierlijke eiwitten weer op.

  3
  Behoud je Flex

  Je hebt de Vegan Flex gemaakt en je lichaam is gezonder en vitaler. De switch kun je gemakkelijk onderhouden door minimaal 48 uur aaneengesloten vegan te eten. Deze dagen wissel je af met dagen waarop je ook dierlijke producten eet. Zo kun je in het weekend eigenlijk alles eten wat je wilt.

  02 Testimonials

  "Ik werk ruim 18 jaar met Fittergy's Remco Verkaik waarbij hij sinds 2018 een van mijn adviseurs voor Orise Vitamins is. Remco en zijn team kunnen de nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen naar voeding en supplementen. Dat is heel belangrijk als je het beste wilt voor jezelf en je sporters!"

  Jac Orie
  Trainer/Coach Jumbo-Visma schaatsteam

  In 2016 besloot ik via Remco Verkaik om zelf een Make the Switch-kuur te doen. Ik voelde me zoveel fitter tijdens en vooral blijvend na de trainingskuur. De vermindering in lichaamsgewicht was een mooie bonus. Als directeur van een multidisciplinaire organisatie in de gezondheidszorg was het voor mij duidelijk dat Sportvasten by Fittergy een mooie aanvulling is in het herstelproces van onze klanten.

  Mark Brandsen
  Eigenaar bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

  “Remco is een innovator in de complexe wereld van sport-, voedings- en gezondheidswetenschappen. Hij weet complexe en ingewikkelde materie door te vertalen naar de praktijk waarbij hij zich baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijk. Innovatie die mij helpt veel resultaten te boeken samen met mijn klanten. En het mooie is, met deze kennis en inzichten ben ik ook onderscheidend ten opzichte van andere personal trainers.” (Sportvasten)

  Mark van der Vecht
  Sportvasten specialist, voedingscoach en personal trainer bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam
  05 Veelgestelde vragen

  Wat zijn de belangrijkste effecten van Vegan Flex by Fittergy?

  Na de 10-daagse ontgiftingskuur merk je snel het positieve effect op je gezondheid. Je verliest ongewenst vet. Vrouwen verliezen 1-2 kilogram lichaamsgewicht en bij mannen is dat 2-4 kilogram Je voelt je energieker en vitaler. Je krijgt een mooiere huid.

  Wat doe ik na Vegan Flex by Fittergy?

  Na het Vegan Flex by Fittergy programma blijf je elke week minimaal 48 uur plantaardig (vegan) eten. En liever drie tot vier dagen. Dit leer je tijdens het 10-daagse programma. De Vegan Flex receptenmagazines van Fittergy helpen je ook daarbij.

  Ik eet al weinig vlees, is de Vegan Flex by Fittergy kuur dan wel nuttig voor mij en haal ik goede resultaten?

  Ook als je weinig vlees eet gebruik toch dierlijke vetten zoals in bijvoorbeeld vis, kip, eieren en melkproducten. Je reageert dan net zo goed op het Vegan Flex programma.

  Ik kan slecht tegen bepaalde voedingsmiddelen. Kan ik dan wel het Vegan Flex programma volgen?

  Tijdens Vegan Flex by Fittergy kan je persoonlijke Fittergy Coach je tips geven over het vervangen van voeding waar je niet goed tegen kunt.

  Tijdens Vegan Flex by Fittergy ga je na een aantal dagen afbouwen plantaardig eten, maar aan het eind ga je weer dierlijke producten eten. Waarom blijf ik niet vegan eten?

  Voor bepaalde vitaminen, mineralen, eiwitten en voor je hormonen heb je met enige regelmaat dierlijke producten nodig. Als je dit niet doet, en dus volledig vegan wordt, krijg je tekorten aan vitamine B12, ijzer en vitamine A en loop je het risico spiermassa te verliezen. Fittergy adviseert dus intermittent vegan, kortom een aantal opeenvolgende dagen vegan eten per week.

  Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

  Cookie beleid