• Gratis retourneren
  • Hoogwaardige voedingssupplementen
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Klanten beoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

7 muffins Vegan Banana Protein Muffins

Ingrediënten

  • 3 rijpe*) bananen, gepeld
  • 150 g havermout
  • 50 g Fittergy Vegan Protein
  • 50 g gedroogde vijgen, in stukken gesneden
  • 1 el gemalen kaneel
  • 2 tl zout
  • ½ tl appelazijn 
  • ½ tl  baking soda 
  • 30 g rozijnen
    *) hoe rijper de bananen hoe beter

Ook nodig
Muffinvormpjes

Informatie

Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 20 minuten

 

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng de bananen met de havermout, gedroogde vijgen, Vegan Protein, kaneel en zout in een keukenmachine tot een glad deeg.
  • Meng de baking soda met het appelazijn in een kommetje. (Let op: dit gaat schuimen!!) Dit zorgt voor de luchtigheid in het beslag.
  • Voeg het mengsel toe aan het beslag en meng nog een extra keer door. 
  • Schep de rozijnen door het beslag en schep in de muffinvormpjes. 
  • Bak de muffins 20 minuten in de voorverwarmde oven