Adres

Fittergy Shop

OrthoVitaal heeft een breed assortiment hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen: innovatief, volgens wetenschappelijke inzicht en voor het merendeel geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit.

01 Supplementen

OrthoVitaal

OrthoVitaal is een modern therapeutisch merk met hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen: innovatief en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. OrthoVitaal biedt een breed assortiment innovatieve formules én complex preparaten.

Bestel jouw OrthoVitaal supplementen via je Therapeut of online op OrthoVitaal.nl
More energy
Orthomoleculaire supplementen

Onze supplementen worden vervaardigd volgens orthomoleculaire standaard met hoog gedoseerde en goed opneembare stoffen.

Weigth loss
Kwaliteit voor een goede prijs

Omdat wij onze supplementen nagenoeg allemaal zelf vervaardigen, ben je gegarandeerd van kwaliteit en een scherpe prijs.

Energytic feeling
Combinatie praktijk & wetenschap

Onze state-of-the-art supplementen worden vervaardigd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

02 Testimonials

"Ik werk ruim 18 jaar met Fittergy's Remco Verkaik waarbij hij sinds 2018 een van mijn adviseurs voor Orise Vitamins is. Remco en zijn team kunnen de nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen naar voeding en supplementen. Dat is heel belangrijk als je het beste wilt voor jezelf en je sporters!"

Jac Orie
Trainer/Coach Jumbo-Visma schaatsteam

In 2016 besloot ik via Remco Verkaik om zelf een Make the Switch-kuur te doen. Ik voelde me zoveel fitter tijdens en vooral blijvend na de trainingskuur. De vermindering in lichaamsgewicht was een mooie bonus. Als directeur van een multidisciplinaire organisatie in de gezondheidszorg was het voor mij duidelijk dat Sportvasten by Fittergy een mooie aanvulling is in het herstelproces van onze klanten.

Mark Brandsen
Eigenaar bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

“Remco is een innovator in de complexe wereld van sport-, voedings- en gezondheidswetenschappen. Hij weet complexe en ingewikkelde materie door te vertalen naar de praktijk waarbij hij zich baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijk. Innovatie die mij helpt veel resultaten te boeken samen met mijn klanten. En het mooie is, met deze kennis en inzichten ben ik ook onderscheidend ten opzichte van andere personal trainers.” (Sportvasten)

Mark van der Vecht
Sportvasten specialist, voedingscoach en personal trainer bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid