Adres
Nieuws | 19.05.2022

Fiets naar je werk dag !

Fiets naar je werk dag! 

Pendelen met de fiets is goed voor je portemonnee, je taille en het milieu. Met de stijgende brandstofprijzen is er geen betere manier om geld te besparen en die extra kilo's kwijt te raken dan op de fiets te stappen!

Kun je gewicht verliezen door naar je werk te fietsen?

Natuurlijk! Wist je dat je met 30 minuten fietsen per dag gemiddeld 200 calorieën kunt verbranden?? Dit hangt allemaal af van een aantal factoren, waaronder je gewicht. De intensiteit van je training en de weerstand waarop je fietst.

Als je het maximale aantal calorieën wilt verbranden tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer, zijn hier een paar manieren om dat voor elkaar te krijgen!

Verhoog uw weerstand: stel uw versnelling zwaarder in en laat die benen werken! Niets beter dan een beetje zwaar trappen om je quads aan het werk te zetten. Je kunt je ook richten op een lichtere versnelling en je concentreren op een hoger toerental om meer cardiogericht aan het werk te gaan!

Voeg korte intervallen van hoge intensiteit toe: Hoe meer je fietst, zul je zien dat je lichaam sterker wordt, om je lichaam door fitness plateaus te helpen duwen, probeer wat korte sprints toe te voegen aan je rit naar het werk! (Zorg er wel voor dat er een lekkere douche op je wacht op kantoor)

Deel deze pagina:

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid